De voordelen van badkamerspiegels

De voordelen van badkamerspiegels
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Het valt niet te ontkennen dat badkamerspiegels een absolute must zijn in elk huis. Bij het inrichten van onze badkamers is het een van de eerste artikelen die we kopen. Dit komt omdat het zien van ons spiegelbeeld essentieel is voor de meeste badkamertaken, zoals scheren, make-up aanbrengen en tandenpoetsen. De badkamerspiegel is een van de eerste dingen waar we ’s ochtends gebruik van maken en een van de laatste waar we gebruik van maken voordat we naar bed gaan. Wij zijn hier echter om je te vertellen dat er nog meer voordelen verbonden zijn aan badkamerspiegels.

Stijl

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een badkamerspiegel bij Sanexo is stijl. Gewoonlijk wordt er veel tijd en moeite gestoken in het kiezen van een badkamerspiegel omdat niet alleen de reflectie belangrijk is, maar we ook willen dat de spiegel er mooi uitziet in ons huis. Het is belangrijk dat je een spiegel vindt die het beste bij je thuis past en aan je stijlverwachtingen voldoet.

Verlichting

Spiegels zijn niet alleen geweldig om je eigen spiegelbeeld te laten zien – ze zijn ook geweldig om licht te weerkaatsen. Als er niet veel daglicht in je badkamer valt, kan een grote badkamerspiegel met verlichting en verwarming een groot verschil maken, omdat hij het licht in de kamer weerkaatst en het veel helderder en ruimtelijker doet lijken dan het eigenlijk is. Als dit het effect is dat je wilt met je badkamerspiegel, hang hem dan aan de muur tegenover het raam zodat hij zoveel mogelijk licht kan weerkaatsen. In de lente heb je dan weer meer licht in je badkamer.

Ruimte

Net zoals een badkamerspiegel met verwarming van Sanexo  een badkamer helderder kan maken door licht te weerkaatsen, kan hij ook de illusie wekken dat er meer ruimte is. Hoe groter de spiegel, hoe dramatischer dit effect. Als je een kleine badkamer in huis hebt, is het gebruik van grote spiegels een geweldige manier om deze ruimte ruimtelijker te doen lijken.

Artistiek

Heb je ooit overwogen dat een badkamerspiegel zo stijlvol is dat hij ook dienst kan doen als kunstwerk? Het kan lastig zijn om kunstwerken voor badkamers te vinden, maar wij denken dat een spiegel die op de juiste manier is vormgegeven een uitstekende toevoeging kan zijn aan kunstwerken in elke badkamer. Je kunt kiezen voor een spiegel met een decoratieve lijst, een grote spiegel in een unieke vorm of je kunt zelfs een ruimte samenstellen uit verschillende kleine spiegels. Je opties zijn eindeloos.