Woonwinkels in Utrecht

Woonwinkels utrecht
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Utrecht met z’n karakteristieke Domtoren is een geweldige stad om te winkelen. Woonwinkels in Utrecht zijn er te over. Van kleine vintage winkels tot grote winkels en ontwerpen van bekende designers. Ga een dagje shoppen in Utrecht en doe in ieder geval de volgende woonwinkels Utrecht aan.

Vintage woonwinkels Utrecht

Ook voor vintage interieur items kan je bij voldoende woonwinkels Utrecht terecht. Frümel is te vinden aan de Amsterdamsestraatweg, net buiten het centrum. De eigenaren reizen heel wat af om de meest unieke meubels te vinden. Als je van vintage en retro houdt, moet je ook zeker langs bij Vaen aan de Oudegracht 246. Vintage Revival heeft in De Meern een prachtige woonwinkel. In de Hardebollenstraat in het centrum van Utrecht zit ook een klein winkeltje dat op afspraak geopend is.

Woonwinkels in Utrecht

Woonwinkels in Utrecht met Scandinavisch design

Emma B. zit aan de Oudegracht 218 in het centrum van Utrecht. Bij deze Utrechtse woonwinkel is het Scandinavisch desgin wat de klok slaat. Je vindt hier de bekende Scandinavische designmerken zoals HAY, Ferm Living en Muuto. Je kunt er ook terecht voor kussens en gordijnen die op maat gemaakt worden. Twijfel je nog over je interieurkeuzes? Ook voor interieuradvies staan ze bij Emma B. voor je klaar. Loop je een stukje verder, dan vind je aan de Oudkerkhof 25 Bolia. Ook deze woonwinkel Utrecht verkoopt vooral Scandinavisch design en accessoires. Het Scandinavisch ontwerp gecombineerd met een vleugje nostalgische luxe uit de zeventiger jaren zorgt voor een creatieve collectie. Live Today aan de Minrebroederstraat 6 rekenen we nog net tot de winkels met Scandinavische ontwerpen. De collectie bestaat uit een mix van Oosterse en Scandinavische invloeden en industriële ontwerpen.

Woonwinkels Utrecht: andere stijlen

Woonwinkels Utrecht zijn er in alle stijlen. Sla ook vooral de volgende woonwinkels Utrecht niet over. Mermaidy aan de Telingstraat biedt een wisselend assortiment. De rode draad in het aanbod van cadeauartikelen en leuke interieuritems is dat ze duurzaam, gerecycled en fair trade zijn. Mermaidy werkt samen met lokale ontwerpers. Zo neem je echt wat Utrechts mee naar huis. Mooi en Belle is een inspiratiebron voor je interieur. Je vindt er een combinatie van items van grotere merken en onbekende ontwerpers.

Bron afbeeldingen: Pinterest (indebuurt.nl)